Priser, Medlemsskap och Deltagande

in Priser

Prices Season 2016/2017 (Ed. prices for season 2017/2018 will soon we published here)

Tantra Intensiv Kurs:
1 månad: 650:- / 600:- (studerande)
3 månader: 1550: -
6 månader: 2600: -

OBS! Vid din andra betalning jämnar vi ut din betalning så att man räknar hela månader, börjar du en kurs mitt i månaden betalar du för resterande veckor, 150:- per vecka, av månaden + antalet månader du vill ha mer

Yoga Intensiv Kurs:

1 månad: 650:- / 600:- (studerande)
3 månader: 1550:- 
6 månader: 2600:- 

OBS! Vid din andra betalning jämnar vi ut din betalning så att man räknar hela månader, börjar du en kurs mitt i månaden betalar du för resterande veckor, 150:- per vecka, av månaden + antalet månader du vill ha mer

Rabatter för deltagande i de kontinuerligt pågående kurserna:

  • Deltagande i 2 kurser: 100 kr rabatt per månad
  • Deltagande i 3 kurser: 130 kr rabatt per månad
  • Familjerabatt för 2 eller fler familjamedlemmar: 30% rabatt på ordinarie pris per månad

Rabatterna är enbart giltig på de kontinuerliga kurserna och som betalas månadsvis via Bankgiro 785-7162 or Swish 1233397171.

OBS! Du kan bara erhålla en typ av rabatt samtidigt.

Utöver de kurser som nämns ovan, har vi en lång lista av aktiviteter, bland annat grupper, aktiviteter, workshops, retreats, hela året runt. På vår websida www.stockholm.natha.se kan du ta del av våran kalender, eller ringa oss på telefon 07 34 79 63 97 eller skicka ett mail till adress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Medlemsskap och deltagande

Natha Yogacenter erbjuder ett utbud av djupgående och intensiva kurser i yoga, tantra, meditation och ayurveda. De veckovist kontinuerliga kurserna är hjärtat av vårt yogacenter, och är navet i ett aktivt och pulserande socialt liv. Vi vill förmedla en äkta och genuin kunskap i yoga, tantra och andlighet, som hjälper alla att utvecklas i överensstämmelse med sina individuella behov och önskemål. Förutom den ordinarie undervisningen ordnar vi ett stort utbud av evenemang, föreläsningar, workshops och retreater året runt, vilket ger dig och dina vänner möjlighet att lära sig mer om vårt andliga system.

Som aktiv medlem kan du mycket väl och enkelt bli en del av den sociala miljön och delta i de aktiviteter du vill. Eftersom Natha Yogacenter är en ideell förening, är ditt aktiva deltagande i och kring undervisningen betydelsefullt och viktigt, både för dig och för skolan. Som medlem av Natha Yogacenter och deltagare i kurserna erhåller du varje vecka skriftligt material (gäller de flesta kurserna) som hjälper dig att enkelt arbeta systematiskt med den nya informationen och de praktiska metoderna som du får i klassen. När du bokar in dig till någon av våra kurser, är det upp till dig om du också vill bli medlem eller enbart delta i en kurs. Våra kurser startar i september varje år och är öppna för nya deltagare under de 7 påföljande månderna.

.

Om du väljer att vara medlem, får du en rad fördelar:

  • Du kan delta i alla klasser på samma nivå som din egen (eller på lägre nivåer) i Stockholm och i resten av landet, liksom i många andra länder runt om i världen – baserat på att det finns lediga platser.
  • Du kan delta i speciella aktiviteter till medlemspris eller utan extra kostnad
  • Du har fritt inträde till våra lektioner, meditationer och utvalda aktiviteter.
  • Du har möjlighet att delta i initieringar, projekt och studiegrupper som leds och stöds av en lärare.
  • Du har frihet att göra det bästa av vårt mentorprogram genom att få din egen mentor som kan hjälpa dig att komma in den nya sociala miljön och berätta för dig de många olika möjligheter som skolan erbjuder.
  • Du har möjlighet att göra volontärt arbete för Natha Yogacenter och hjälpa till med olika uppgifter i samband med undervisning och de olika aktiviteterna som vi arrangerar.
  • På förfrågan kommer vi att lära dig om vad karma yoga innebär, en utmärkt metod för att integrera dina dagliga handlingar till en andlig och tantrisk praktik.

Ladda ner vår broschyr här:

Facebook Slider